Alıntı:
Rakun Nickli Üyeden Alıntı
havvasul havas ve havasul kuran adlı eserler de bunun için bir tarif var.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] de sin hocadan paylaşmış.
Ama @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamın da dediği gibi yapabilirmisin. Nasıl yaparsın.
Gerekli yer,zaman,buhur,okuma, kourunma, israf vs yapman lazım.
Tabii hocam çok daha iyi bilir ama.
Her işlemin herkesde tutmadığı bir gerçek olduğu gibi, her işleminde bazı sıkıntıları olabilme gerçeği de var.
Rabbimiz teala hz en tez zamanda muradınıza kavuşturarak ferahlıklar ihsan etsin.
|
bu hayattaki Hatalarımın başında inslere sorusormaktır .
bişeyi istiyorsan artısınada eksisinede katlanacaksın
yazim belli buhura gerek yokmuşki yazılmamış soru muhatabı ben değilim Sin hoca (Allah rahmet eylesin ) bilgilidir tarifi vermiş yapan yapar tereddüt eden de şöyle bi dursun
Ben çok uygulama yapmayı düşünüyoruö fakat balık burcuyum çook üşengecim Deymeyen insanlara kılımı kıpırdatasım gelmiyor . Yalan söyleyen göz bebeklerinden bellidir denk geldim Bu paylaşımı görünce faydası olur dedim .
Yalan söyleyemlere inanırım şahsen ardına crhennemi alır bunu düşğnünce öfkrm geçer .
Beş krş etmeyen insanların doğrumu dedi yalan mı dedi diye diye kendimi yemem en fazla 3 gün yani
Yalanı farkettiğim her insan bana yalan söylemiş gibi değil kurşun sıkmış gibidir .
Yalancıları kendi haline bırakın Allah ta kendi hallerine bırakıyor yalanları onlara miras kalacak ...