Alıntı:
Sparrow Nickli Üyeden Alıntı
Kafayı takmak değil hocam keşke öyle olsa benim takıntım, kangren olmuş yeri kesip atamam yada beceremem olsa. Bazen tam anlatılmiyor işte şüphe değil ki mevzu yada benim icime sinmesi gibi birşey değil vallahi derdim o değil. Ben o kangreni kestim attım ama onla bitmedi işte yine aynı dibe cekiyorsa etrafındaki herşey o dibe çeken baglari kesip atmak derdim.
Hani haberlerde oluyor ya delinin biri elinde bıçak saldırıyor birine herkes etrafta izliyor ben diyorum şu bıçağı bıraksın elinden kurtulayım. Sokağın ortasindasindasin zaten git diyorsunuz da zaten sıkıntı o istediğim de o ama ardimi dönünce alacağım yara daha tehlikeli ki hicbirseyim kalmadı zaten. Anlıyorum zor bir işlemdir herkese verilmez yapılmaz ama takıntı yada heves demeyin nolur çözüm bulamak ayrı ama anlaşılmayinca kalp çok kırılıyor.
|
ne istiyorsun o zaman? ,vefasizligi ispatlamissin ispatlamış bir şeyi vefasizin itirafi cok önemli değil, niye bu kadar saplantı yaptin?
bu durum insanin psikolojini bitirir ve kisa zamanda tedaviye muhtac hale gelir,
bazen incelediği yerden kopartmak en iyisidir..