Alıntı:
ozge628 Nickli Üyeden Alıntı
Haklısın çok guzel yazmışsın hem kulluğu hem insanligi unuttuk hatta aile olayı unuttuk yarış atı gibi oku oku çalış calis bu olsun şu olsun 36 olduk 2 üni okuyup 18 yaşımdan beri çalışıyorum Rabbım şükür iki evlat verdi onlara koşuyorum derken bi bakıyorsun bir cok şey yarım kalmış oysa hersey geçici kalıcı olan tek rabbimiz ondan geldik ona gideceğiz ÖSS kpss aile kur derken asil amacimuzi kul olmayı insan olmayı merhameti unuttuk ayağımız taşa değdi değince ben ne yaptım. Diyoruz...dikkat eden bir kulum çoğu şeye ama yeter mi yetmez seven sevdiğini tümüyle ister biz geçici dünya telaşına kaptırdık gidiyoruz cevap için Rabbım sende razı olsun belki yarın bile yok kimin selasi okunacak kimbilir dünya da dünya diye koşar dururuz hakkı ile kul olmak o mertebeye ulaşmak da zor ...Rabbım nasip etsin der ilk taş da da oturur qglariz...ağlarım sevgi saygı dua ile
|
Kardeşim hemen hepimiz aynıyız. Yediğimiz içtiğimizde bilmeden haram karışıyor. Malum ahir zamandayız. Yüce yaradan bizlere yardımcı olsun. Derhal titreyip kendimize gelmemiz gerekiyor ama bu rüyadan kabusa dönmeden uyanmamız gerekiyor.
Allah sizden de razı olsun. Peygamberimiz rehberiniz olsun, İnşirah ile selamet bulasınız, bulalım hepimiz.