Alıntı:
BirFaniii Nickli Üyeden Alıntı
Olaylara şöyle bak
burada ki sıkıntılar sorunlar belki ahirete hesabı kalmasın diye Burada yaşıyorsun senin vereceğin verdiğin mucadele belki hesap günü geldiğinde senin karşına iyilik olarak çıkacak
Tabi ki yaşamayan bilemez hepimizin sorunları sıkıntıları var unutma ki onlar olmasa cennet cehenneme kim nasıl bilet alacak
kalbimizi yumuşatmak lazım öfke nefret küfür olan kalpte nasıl olurda iman yeşerir vesveseyi kalbe inmeden bitirmek lazım bir şekilde
kalbe indikten sonra sıkıntılar başlar sonra imanımızı zedeler sıkıntı yaşarız Allah korusun
|
Allah korusun sevgili din kardeşim zaten Rabbım masa o kalpte hersey çok tehlikeli insnin gozu öyle bir donerki ama çok şükür ku Rab var Allah korkusu var öyle olunca sabrediyorum öyle olunca şükrediyorsunuz ama tavizler devam ettik ce üzülüyorsun tabiki yine Allah koşuyorsun onun için sizlerden dua istiyorum onun için sizlerden belki benim bilmediğim bir dua vardır bilmediği bir yön vardır misal duaya 3 kere aminler başlamayı ve 3 kere aminler bitirmeyi yeni öğrendim okuyorum soruyorum. Öğrenmeye çalışıyorum sizlerin varlığı ile kuvvet buluyorum Rabbım razı olsun