Alıntı:
ikarus Nickli Üyeden Alıntı
Yıllarca iş hayatına atılmak için çabalamış, okudugu 4 yıllık üniversite yetmemiş, özel kurslar egitimler, pedagojik formasyon, ikinci universite... yani birçok alanda uğraşmış biri olarak anliyorum sizi. Bir dönem özel sektorde calisma firsatini buldum ve mobbingin alâsını yasadim is arkadaslarimdan diyebilirim. Kimse hak ettigi yerde değil, işini dogru düzgün yapmayan onca insanı gördükçe hâlâ sitem ediyorum istemsiz. Neden bunca emek karsisinda ben iyi bir yere gelemedim diye. Kabullenmeye çalışıyorum nasibimde yok sanırım diyorum. Hâlâ kanayan yaramdir. Kendimi gelistiricem diye didinip duruyorum hâlâ. Ara ara sizin gibi aklima geliyor yok mudur bunun bir recetesi okuyayim ben de hak ettigim yere geleyim diye arastiriyorum ama hicbiri kafama yatmiyor. Vardır bunlardan da cikarmam gereken ders diyerek kendime baska uğraşlar buluyorum.
Vardır sizin de nasibinizde elbet daha hayırlı yasanacak gunler.
|
EVet katiliyorum mobingden dolayi ciktim simdi gayet mutlular . umrumda degil gerci ama yanlarina kaldi ona uzuluyorum iyi bir mevkide olmak istiyorum calisayim sabahlara kadar mesele degil ama bi yere varayim artik