Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Esmanül Hüsna Ebced değerleri,100 tesbihlerde herhangi bir bela almazsınız ama örneğin ebced değeri 1000 iken 1000x1000 yaparsanız kapıları zorlarsınız Genelde ilk sufli sonra rahmani gelir.Esmanül Hüsna bütün Müslüman alemine açıktır ebced değerinin çok üstünde zikredilmekdikçe hiç kimse şifayı kapmaz
|
Beni onun için tehdit ettiler suflimiydiler acaba kimdi onlar. Bi ara birinin yaptıklarından niyetimi tam hatırlamıyorum ama helakı içindi ona eminim. Ya kabıd ismini zikrettim ebced değeri yanlış hatırlamıyorsam nahıs bir saate yaptım birde gece rüya gördüm iğrencti o pek önemli değildi çok rüya görüyorum zaten sonra biri ruhumu çekti birinin kıyafetini çekersin de sırtına yapışır gelmezya öyleydi içimden birşey çekti hissettim bi ses Bizi sinirlendirme
Alıntı:
Tuheymefyail33 Nickli Üyeden Alıntı
Beni onun için tehdit ettiler suflimiydiler acaba kimdi onlar. Bi ara birinin yaptıklarından niyetimi tam hatırlamıyorum ama helakı içindi ona eminim. Ya kabıd ismini zikrettim ebced değeri yanlış hatırlamıyorsam nahıs bir saate yaptım birde gece rüya gördüm iğrencti o pek önemli değildi çok rüya görüyorum zaten sonra biri ruhumu çekti birinin kıyafetini çekersin de sırtına yapışır gelmezya öyleydi içimden birşey çekti hissettim bi ses Bizi sinirlendirme
|
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]