Alıntı:
Esaret Nickli Üyeden Alıntı
17 yaşımdan beri musallatlıyım hayatımı mahvettiler gitmediğim havas hocası kalmadı onlarla zihin yoluyla konuşuyorum beni ölümden beter ettiler yapmadığım zikir gitmediğim hoca kalmadı çok güçlüler içimdeki tek değil etrafımda onlarcası var çoğu kadın bana zuzula kabileisnden olduklarını söylüyorlar intihar etmeden önceki son çıkışım burası kesin koruma yolları varmı dua ayet yardım edin Allah rızası için
|
Sa kardeşim. Kendimde sıkıntılı durumlar yaşıyorum sana yaşadıklarım konusunda destek olayım. Evde red nose tütsüsü yak. Gül kokulu olanı. Bakara suresi saffat suresi aç oku bunları yapınca rahatlayacaksın. Yükünü hafifletir. Okunmuş su ve doğal sirke içebilirsin
Alıntı:
Esaret Nickli Üyeden Alıntı
17 yaşımdan beri musallatlıyım hayatımı mahvettiler gitmediğim havas hocası kalmadı onlarla zihin yoluyla konuşuyorum beni ölümden beter ettiler yapmadığım zikir gitmediğim hoca kalmadı çok güçlüler içimdeki tek değil etrafımda onlarcası var çoğu kadın bana zuzula kabileisnden olduklarını söylüyorlar intihar etmeden önceki son çıkışım burası kesin koruma yolları varmı dua ayet yardım edin Allah rızası için
|
Eğer yapabiliyorsan sabah namazından sonra ''La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim'' zikrini çek bedenin rahatlayana kadar.