Alıntı:
yamur Nickli Üyeden Alıntı
merhaba 17 yasındayım acı cekıyorum hic iyi değilim cok fazla metafiziksel arastırmalar yapıyorum okul ortamım gerçekten sıkıntılı oldugu ıcın açığa geçtim herhangi bi anksiyete ya da sosyal fobi vs gibi sıkıntılarım yok fakat, acıga gectiğimden beri ister istemez cok azaldı iletişim seviyem,ve bundankaynaklı olarak hix iyi hissetmiyorum artık kendimi kontrol edemiyorum bieisinin bana yardım etmesi lazım
|
iş garantili üst düzey bölümlere yeten puanlar alamıyorsan üniversite okumayı kafandan sil.boş iş! zaten okulla aran olmadığı belli.meslek öğrenebileceğin veya hemen sigorta girişini yaptırabileceğin bir işe gir -süpermarketler- bu iş için biçilmiş kaftan.iş hayatının zorluklarını ve inceliklerini yaşayarak öğrenirsin.tek bir amacın olsun.kendine ait bir işletme açmak.para ticarette! 17 bin ila 20 bin liraya ömür boyu köle olmadan yaşamak istiyorsan daha 17yim deme kıymetini bil.İnançlı biriysen 5 vakit namazını kıl metafiziği falan boşver.
unutma ki şu dünyada bir erkeği memnun eden 3 kriter vardır:
yatağında sevdiği kadın,garajında arabası biraz da dünyalık... kral sen olursun.. Selametle