Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
eger psikolojik bir problemin yoksa brn iyiyim diyorsan, ugraklar satasmalar var, en cokta o arı sesi dikkat çekiyor
|
Şu an psikolojik bir problemim yok, daha önce var sanıyordum. Hatta gördüklerimden dolayı, şizofren sanıyordum kendimi, ve hastanede de bu şekilde psikoz bozukluğu olarak tanı konmuştu. Ama gerçekler açığa çıkınca aslında tıb bilimininde yanılabileceğini anladım. Tıbbın verdiği antipsikotik ilaçların sorunu çözmeye yönelik değil, sadece kişiyi uyuşturup varolan sorunu bloke ettiği farkına vardım. İlaç aldığın sürece bir problem olmuyor, çünkü bir masadan farkın kalmıyor, duygular, düşünceler, hisler bedeninden vakumlanarak çekilip alınıyor. Ne zaman ilaçları bırakırsan, işte o zaman ce demeye başlıyorlar. Bunun çözümüde bilim değil ilimdeymiş, geç anladım. Hocanın işlemleri sonucu bugün ne psikolojik sorunların, ne ilaçların etkisindeyim. Kısacası psikolojik bir problemim yoktur. 4 gün önce çekyatta yatarken, çekyat üzerinde küçük parmak tırnağı büyüklüğünde mavi bir ışık gördüm. Yattım, sabah kalktım rüyamı hatırladım. Rüyamda küçük kuzenimle cima ediyordum. Bu mavi ışığı ne zaman görsem, rüyalarımda ya cinleri görürüm veya cinsel ilişki yaşarım, mutlaka ama mutlaka o gün o rüya tuhaftır, hiç şaşmadı bugüne kadar. Bariz bir problemin ortasındayım. Geçmişte hoca bu ışıktan beni ayırmıştı, ama tekrar ara ara görünmeye başladı. Bunun sebebi o hocanın bu ilmi terketmesi mi bunu şimdilik bilemiyorum. Bunları ancak bu forumda belirtebiliyorum, çünkü çevremde kimse inanmıyor bana, çok insana anlattım derdimi ama ancak arkamdan deli dediler, dedikodumu yaptılar. onlar gibi olmadığım için, beni diri diri gömmeyi kendilerine hak bildiler. Yinede canları sağolsun. Biraz iç dökmek gibi oldu ama nasılsa sanal dünyanın arkasına saklanmış anonim insanlarız.