Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Ben hoca eşliğinde tavsiyesiyle çalışma yaptığımda dokunma hissi oluyordu bu yüzden tekbaşıma yol alıyorum Allah nasip etmeyeceği bişeyi kula vernez. aşama aşama hiç dokunma hissi veya korkuyulma olmadı ki olabileceğinide sanmıyorum. Çok kitap okuyup kuran meal hadis okuyorum sure ezberi yapıyorum İşte çocuklardan dolayı gece ezber yapıyorum dinleyerek vs Görüntüler çok oluyor aklım gidiyor Şaşkınlık var Da korku 0 kimden korkulması gerek onu çok iyi bildiğimden canlı varlık görsem gırtlağını sıkarım gırtlaksız varlıklar ı 😅 eskiden çok olurdu sebepsiz korkmalar vs öğrendikçe kimden korkmam gerektiğini anladım
|
Nasıl inanırsa kişi itikadı öyledir. Bak Allah verir de ne için verir bunu iyi bilmek gerekir deneme için mi yoksa lütuf için mi.
Evliyalara o kadar çok keramet verilir eğer birine takılsa orda kalır ilerleyemez. Dokunan şey nedir bi kere ve sen ne bekledin ne oldu neden oldu maksadın neydi de Allah verdi deniyor mu nimet mi bela mı bilebilir misin. Nimetleri de sınama gerçi ama neyse.
Konu uzar içinden kolay çıkılmayabilinir belki pek uzatmak da istemema ama böyle şeylere mürşid yokken heves etmeyin isterseniz hocayı haydi şimdi buluyorsun ya peki yarın birgün içinden çıkamayacağın bir durumla karşılaşmış olsan da bulamasan ne olur bunu da hesab et.