Alıntı:
kralcan0090 Nickli Üyeden Alıntı
bu sitede çoğu dualari şartları havas ilimin şartlarını okudum hocam ama yapamam namazom yok niyazim yo bunun için sizden yardomci almak ve icazet el almak istiyorum eğer uygun görürseniz tabiki iletişim nasıl ulaşırım hocam size yada onerebiliceginiz biri varmi bana yardımcı olucak çok yazdım hocam kusra bakmayin 🙏
|
Davet gibi vefk yapma gibi duanın kabulü yüksek olması için kısaca namaz kilman lazım Allah'a yakın olman lazım icazete burda kimse icazet vermez vereni hiç görmedim yasak bu tür şeyler gider bir mürşid bulursun tovbeni edersin nefsine hakim olmaya çalışırsın. Burdaki tüm havaslar için ila icazet olacak diye birşey yok günlük 21 okumalı bir ayet olur 50 okumalik Fatiha olur bu tür kısa okumalara icazet gerekmiyor koruma yaparakta uygulayabilirsin önce küçük gölde yuzmeyi öğren sonra okyanusa atlamayı denersin namazsız hiçbir şeyde tavsiye etmiyorum ✋. Namazida sırf Havas öğrenmek içinde kilacaksan namazida tavsiye etmiyorum Allah'ın rızası durduğu yerde bir heves için başlaman çok yanlış olur.
2023..(Saff - 8)..2053
Hayat akıp gidiyor. Ertelemek, zaman kaybından başka bir şey değil. Sonrası olur da, sen olur musun acaba...?
|