Havas Okulu - Tekil Mesaj gösterimi - Karanlıkta gördüklerim nedir, benim gibi olan var mı?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.12.23, 14:01
La Tahzen12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
💜La Tahzen12 La Tahzen12 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Vefalı Üye

Etiketlendiği Mesaj: 109 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu

Alıntı:
mekan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeşim ne işiniz var uçmak ile falan yok enerji dengesi ile falan bakın şeytanın en büyük tuzaklarından biri kadındır. Neden çünkü en zayıf onlardır ve dokuz nefis bulunur her bir kadında. Yani bu gibi şeylere heves ile başlar sonra aklına bin türlü hile ve desise ile onu farklı yerlere sürükler hele kişinin hakiki bir mürşidi yoksa hiç düşünemiyorum ne olur Allah korusun... Yahu Allah aşkına enerji dediğiniz şey nedir tam olarak. Kim diyor düşmüş aşağı kardeşim nerden emin oluyorsunuz böylesi meraklı işler insanı bilinmezlik içine sürükler ne kadar tecrübe sahibi olsa da kişi yada ne kadar çok ilim sahibi olsa bile.
Dengeli olsun derken bi kaç ufak merak ile vesvese verse de ya tüm dengeyi bozar iseniz ne olur hiç düşünmüyor musunuz bunları... Kadınlar genel olarak meraklı kişilerdir. Böyle şeylerle meşgul olmak havas dı yok cin miydi peri miydi diye başlayıp sonu bilinmezlik ve ne olacağını bilemezsiniz de. Açın Kur'an'ı okuyun taatlerimizdeki noksan hallere niyetlerimizin içindeki hallere hiç bakıyor muyuz. Şuraya baktım şu göründü bu göründü. şeytan akıl oyunu oynar bazen insanın kendi de yapar bunu vesveseye kapılır ve zihnin canlandırır gözün ne görmek isterse kulağın neyi duymak ister ise kalbinde ne var ise o çıkar karşına. İnsan neden kendini bir bilinmezlik içine sürükler ki isteye isteye üstelik yolun sonu uçurum mu değil mi bilmediği halde. Amacınız ne ki böylesi şeylerle boşuna meşgul oluyorsunuz. Allah'a ibadet taati yapsanız onun rızası için çaba sarf etseniz daha güzel değil mi. Zaten hepimizin amacı da bu olması gerekmez mi. Allah rızası olmayan hangi işte hayır aranır. İlim elbette ki çok önemli. Şeri ilimleri dinimizin gerektirdiği ilimleri öğrenmemiz elbette ki gereklidir. Fakat fayda vermeyen ilimden Allah'a sığınırım diyen Efendimiz s.a.v. in sözünü de hatırlayalım. Diyecek ki kişi şu faydalı şu değil. Hayır böyle düşünmek doğru değil. Şeri ilimler ve dinin gerektiği ilimler den hariç olan ilimlerden bahsediyorum özellikle havas ve diğer ilimler. Bakın bazı ilimler insanı saptırır kişi bilemez neyin faydası olup olmayacağını neden çünkü her insanın anlayışı, kabiliyeti, meşrebi birbirinden farklı.
Onun için hadislerdeki dualara göre isteyelim her ne istiyor isek. Ve istediğimiz her bir şey onun rızasına uygun olmalı ve onun yolunda kullanılmalı ve helali haram ile karıştırmamak gerekir temiz şeyleri pis şeylere katmamak lazım. Yoksa üzüm helal fakat sıkınca şarap elde ediliyor.
Yani kişi Allah rızası dışına çıkmamalı. Diyelim ki istihare yaptı çok istediği bir ilim için netice menfi diyelim. Sonra ardına düşmemeli neden şöyle neden böyle diye. Öyle gerekiyor ise rıza göstermek gerekir. İtiraz etmenin de hiçbir faydası olmaz aksine.

Nefsin 70 bin hicab perdesi var kişi bunları araladıktan sonra ruhun 70 bin perdesine gelir yani nefsani her kötülükten tamamen arınma olduktan sonra o zaman keşif keramet gibi binlerce haller ortaya çıkmaya başlar bunlar insanın hoşuna gider fakat genellikle denemek için verilir. İnsan oyalanır ise veya takılı kalır ise bir hâle, ileri safhalara gelemez. Kalb gözünün açılması veya çeşitli hallerin olmasını isteyenler de Allah'ın emrine riayet ettiği müddetçe Allah açar Sadrı zamanla bu bizim Allah'a olan taatlerimizdeki samimiyete ihlasa rızaya uygun yaşama hallerine bağlıdır. Bunlar hiçbir işlem yapmadan gene verilir yeter ki onun rızası olsun ve niyetler halis olsun..

Abi valla erkeğinde bi nefsi var bin kadından beter uçma kaçma değil uğraşmıyorum da astral seyahat vs isteğimdi eskiden onu deneyimledim. Bilinç açıkkende olur dedim. Ve sanırım bi aşama kaldı enerji çakra makra vs hiç çalışmadım hiç anlamamda
Sadece enerjide sabah namazındaki gibi hafiflik olunca pozitif akşamki gibi yorgunluk veren enerjiyede negatif diyorum yani kendi kendini tedavi ilaçsız sureler okuma ile bunları çok tecrube ettim ve kötülere karsı okumayı da tecrube ettim. Bi laf var bunyeye göre şerbet miydi işte bende kişiye göre dua olarak sure ayet okuyorum havasi mesele in cin şeytan hiç ilgilenmem keza Allah ın bildirşsşi ile şeytan benim düşmanım . bunu sözde değil özde uyguluyorum Her işimi ihlasla yapıyorum vesveseler beni hiç etkilemiyor yaptığım çalışmalar irademi kuvvetlendiriyor ayagım yere sağlam basıyor . bunun dewamşılıgı için rabbene le tuzik kulubene okuyorum Allah hidayet etöese gaflet kalmaz hidayet içinde çaba gerek elhamdülillah çabam var. Bu konu dışında hadis sure ezberim var . gözüm havasta bi yerde değil bende davetçi olmak için ilim öğreniyorum bi kadına fayda versem onlarda alilesine fayda verir Allah ın dinin güzelliğini okuyup öğreniyorum ve yaymaya Bilinen yanlışları düzeltiyorum çok şükğr allahumme neuzu bike ilmille yenfe' ve min kalbille yehşe' ve min nefsille teşbeh ve min due ille yusme peygamberimizin duasıdır ediyprum her gün bu yaşadıklarım ya öğrendiklerimle pozitif enerji çekiyorumdur nebilim bilen susuyor okuyan susuyor gördüğüm şeylerin ezber yapmamda hiç negatif etkisi olmuyor. saatler geçiyor diyorum fakat uyku gibi yorgunluğum gidiyor biokinezi çalışmalarım şifa çalışmaları için yani hacamatlada ilgileniyorum farklı bi tedavi geliştirmeye çalışıyorum şamanlarınki gibi olabilir farklı tarzda olabilir görecegiz benim mürşidim gavsım yol göstericim muhammed mustafadır ben tarikatlara sıcak bakmıyorum itikada bidat bulaştırıyorlar ben dinimi kurandan ve muhaddislerden öğreniyorm kafidir

Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147