Alıntı:
Selamet Nickli Üyeden Alıntı
Olmasını istemediğin bir işi,organizasyonu,planlamaları engellemek için muazzam bir tertibattır.Dua değil,büyü değil bambaşka bir iştir.iyi düşün adalet terazisinde ölç öyle yap.
Örneğin bir topluluk senin hoşuna gitmeyen bir işi yapıyor veya senin kötülüğün için bir araya gelip bir işi kararlaştırıyorlar ise ikindinin son vakti ile ilk akşam arasında kalan zaman diliminde uğursuz boş bir mekana git.elinde kafan büyüklüğünde bir ayna olsun.aynayı kıblenin sağ tarafındaki duvara yasla.üzerine biraz tükür.mümkünse bir kaç damla gözyaşını sür.bir damla da kendi kanından bulaştır.bu karışımı daireler çizerek aynaya yay.aynanın karşısına geç engellemek istediğin kişiler ve olay ne ise aynada görmeye çalış.iyi adapte ol ve iyice duyguların zirveye çıksın.aynanın önünde soldan sağa daireler çizerek şunları dilediğin kadar söyle
''evvelinden ahirine filanca işi- kişiyi engelleyip hükümsüz kıldım
ezelden ebede filanca işi lanetleyip hayırsız ettim''
kendini iyice hazır hissettikten sonra aynanın karşısına geç hafif sert ve yüksek sesle
''Ben Allah ın aciz kulu,yeryüzünün halifesi filanca kişiyim! Bu andığım iş ölü doğmuş cenin misalidir.Görene duyana,görünene görünmeyene selam olsun ! Ya Maniul Gahharul Settar!'' diyerekten sağ ayağının tabanıyla aynaya sert bir şekilde 1 kere vur ayna paramparça olsun.kırıklara bakıp kendini görme ve kırıkları toplama öylece kalsın oradan çık git.işlem tamamdır.
o iş engellenir olmaz,olursa bile kısa zamanda bozulur hayır etmez..bu işlem şerlidir.iyi niyeti kötü niyeti yoktur.istediğiniz gerçekleştiğinde bunun karşılığı muhakkak sizden bir şekilde çıkacaktır.hata olmaması için anadili olan kişilere tercüme ettirdik.eylül ve kasım ayında denenmiştir.ürpertici neticeler alınmıştır.bedel ödeyemeyenler basit konularda denemesinler.
Kaynak: Eczuhuazzel fiihi Mechule
|
Büyü değil demişsiniz de kan tükürük gözyaşı ile daire çizip bir ritüel yapar gibi süreci var ? Hem şerli ve karşılığı çıkar sizden hemde iyi niyet kötü niyeti yok nasıl oluyor? Ve bedel den kasıt nedir malum bu tür islemlerde bedel dünya değil ahirette olabiliyor