Alıntı:
dodo Nickli Üyeden Alıntı
Selamün Aleyküm değerli abilerim kardeşlerim ablalarım saygı değer hocalarım. Uyuduğumda bazen tanıdığım insanların ne zaman öleceğini görüyorum veya o gün ne olacağını görüyorum. Bunlar 1 hafta geçmeden gerçekleşiyor.
Bunun sebebi veya bir anlamı var mıdır ?
|
Değerli kardeşim sende Duru görü kabiliyeti var. Türkiye’de Münevver K. Cinayeti döneminde Bir öğretim görevlisi (Sultan tarlacı) eşliğinde böyle yetenekli kişilerden müteşekkil bir grup kuruldu. Daha sonra ‘’falcı, medyum’’ olarak bu kişiler damgalanıp grup silindi bu grup daha sonra yeni bir teşekkül oluşturdu herhalde bir internet sitesi kurdular geliştiler. Duru görü kabiliyeti çok nadir kişilerde zuhur eder. Duru-görüde de evet doğuştan bir şeylerinizin kısmen olması gerekir. Geliştirmek için yetişkin insanlar rüyalarını tıpkı günlük tutar gibi kaydedebilirler. Aynı şekilde sezgilerini hislerini eğer varsa uyanıkken gördükleri vizyonları duydukları sesleri kaydedebilirler. Bunun yanında kesinlikle uzaktan çizim çalışması yapmaları yeteneği önemli ölçüde geliştirir. Zener kartlarıyla egzersizler yapabilirler. Bir sokakta yürürken bir dükkân vitrini köşesinde bulunan bir nesneyi görmeye çalışın. Bu minvalde çok örnek mevcuttur.