Alıntı:
meytatarun Nickli Üyeden Alıntı
Slmlar herkese benim evdeki vestiyerin bi aynasi saglam bi aynasi kırıktı yılardır öyle kullaniyordum bugün kırık olan aynayı söktüm inanır mısınız bilmem aynayı soktugumden itibaren bana ve eve öyle bi ferahlik geldiki sanki ustumden buyuk bir yuk kalkmis gibi hisettim acaba sebebi ne olabilir bilgisi olanlar yazabilirmi
|
Evin girişi önemlidir. Darlığı ya da genişliği hayatın bize sunduklarını ve bizim onlara yaklaşımımızı anlatır. Kapı tam açılıyor mu? Açıldığında karşısında ne var? Ayna enerjileri büyütür ve enerjiyi gördüğü yere geri aktarır. Aynayı girişe koyuyorsan kapını görmesin. Yatak odasında ayna bulundurmak istiyorsan hatırlaman gereken aynanın olan şeyleri büyüttüğüdür. Uyur haldeyken enerji büyüdüğünde eyleme geçmek, enerjiyi toplamak zorlaşabilir. Bu yüzden yatak odasına ayna konmaması tavsiye edilir. Anadolu'da yatak odalarına ayna konulması negatif enerjiyi büyüteceği inancıyla uygun görülmez. Osmanlıda şöyle bir adet vardı gece olunca aynaların üstü örtülürdü. Bazı Cin davetlerinde ayna kullanıldığı bilinmektedir. Kırık eşyayı atmadan önce neresinin kırıldığına bak. Hatta senin gözünün önünde kırıldıysa hangi anda gerçekleştiğini incele. Tesadüf sandığın pek çok mesajı kaçırmış olabilirsin.