Alıntı:
Teyrebaz Nickli Üyeden Alıntı
Bu saydıklarım göz perdesi kulak perdesi içindi bu ikisi açılmazsa keşif sadece rüyalarla sınırlı kalır evet telefon dedim o telefonda binlerce içerik resim video mevcut TV de aynı PC de aynı bunlar perdeleri kapatır keşfi engeller. Kalp gözü Allah'ın bir lütfu dur yarım açılan var tam açılan var yarım açılan namazları eksik namaz borçları olanlar için yarım bilgi akışı olur tam bilgi istiyen birisi geçmişteki namaz borçlarıni düzene koyup dahada üstüne koyup kılması lazım haramdan tamamen kaçması lazım insanlar içinde kör yürüyüp kalbiyle etrafı görmesi lazım. Cihazların ortamda bulunmasına gene gelirsek sen nefsine hakim sen bulunmalarinda bir sakınca yoktur bu gün kim yeterince nefsine hakimki ?
|
Anladım üstad ben anlattığınızı bilgisizliğimden farklı bir tarafa çekmiştim yani elekronik ürünlerin yaydığı elektomanyetik dalgalar vs gibi durumlar engel olabilir diye saçma bişey düşünü. Haklısınız bahsedilen elektronik ürünlerin içerikleri insanları farklı yönlendirebilir nefis uyandırabilir ama nasıl kullanıldıklarıda çok önemlidir çünkü örnek olarak pc vb gibi aletlere sahip olmasaydık kendi adıma ben bu sitede olup değerli kardeşlerimizin ve üstadların bilgilerine vakıf olamayacaktım mesela hiç tanımadığım insanlar için bu site sayesinde dua grubuna girip dua edemeyecektim ki bunun için tanımaya dahi gerek yok mesela cahilliğimden kendime yapmış olduğum bir sıkıntı için @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üstadım vb başka üstadlara ulaşıp yaptığımın yanlış olduğunu öğrenemez ve büyük sonuçlar yaşabilirdim mesela ama en zararlı şeyleri dahi aklı başında ve ne yaptığını bilen insanlar çok daha yararlı hale getirebilirlerki bu yolda ilim sahibi olmaya çalışan insanlarında almış olduğu derslerden ziyade yollarının nAsıl bir yol olduğunun farkında olduklarından tv vb cihazlarla yollarının ve çektikleri çikelerin boşa gitmesini istemeyeceklerdir. Zaten bahsettiimiz durumda nefsine hakim olamayanlar bence o yolu yürümemesi gerekenler yada daha çoookk savaşması gerekenlerdir. Size muhalefet olmak için yazmadım üstad sakın yanlış anlamayın bu cahil sadece aklından geçenleri yazdı kusur eyledi ise affola.