Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
Siz dediğiniz kim ? Açıkçası ben hayatla kavgalı değilim içine kapanık hiç olmadım eğlenirim de eğlendiririm de ve açıkçası çokta dengeli bir insanım başıma bir ton musibet gelmiş olmasına rağmen Elhamdulillah Eziklik olayına hiç değinmiyorum bile çünkü çok ağır ve abartı olmuş fazla iddialı buldum cümleyi
Ve bütün tezini çürüttüm tek bir haklı cümlen var haklısın bütün bunlar sana göre Abi
Alınacak olan insanlar vardır bu cümlene hayat herkese eşit davranmıyor Abi hayvan sevmenin bile o biz dediğiniz grubu coşturabileceğini hiç düşünmemiştim ne var ki bunda ben kuşumu beni hiç arayıp sormayan bir dosttan daha çok seviyorum ne var şimdi bunda Allah mı emretmiş insanları hayvanlardan daha çok sevin diye
|
ben kendime gore konustum da sen cok fazla alindin niyeyse, yine soyluyorum biz insanlari hayvanlardan daha cok seviyoruz, enam suresi 36. ayette hayvanlar icin ummet deniyor, ama insan olan ummet hayvxn ilan ummetten daha onemli ve kiymetli cunku peygamberler hep inssnlara gonderilmis bu durumda insan daha önemli oluyor....yinede siz hayvanları
daha cok sevin oylede devam edin..