Alıntı:
Moongirl Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar hep aklıma takılan bi soruyu öğrenmeye geldim evcil hayvanım var yaklasık 5 yıldır bakıyorum çok seviyorum yaşlandı da her gözlerine bakışımda aklıma gelip üzülüyorum sorum şu ki bu hayat bittiğinda diğer tarafta onu görebilir miyim orda karşılaşabilir miyim ve benden razı olur mu bu kişi dünyadayken sevgisini verip karnımı doyurdu gibisinden… ve diğer tarafta hayvanlar ne şekilde olacak nerde duracaklar ne yapacaklar lütfen biri aydınlatabilir mi
|
Ne hissettiğini anlayabiliyorum ona duyduğun şefkati merhameti sevgiyi ve en önemlisi bütün bunları karşılıksız yapmanı içinden geldiği için sevmeni seni mutlu etmesini çok iyi anlıyorum onu kaybetme düşüncesi seni korkutuyor ben böyle bir kayıp verdim 1 hafta hasta yattım onu kaybettiğim zaman bende onu bir daha görebilmeyi nasip olursa Cennette karşılaşabilmeyi istedim
Hissettiğin duygular çok samimi zararsız naif şeyler bunları herkesin anlayabileceğini sanmıyorum ama ben seni anlıyorum
Sana şunu söyleyebilirim insan sevdiğiyle beraberdir bunu peygamber efendimiz sav söylemiş o yüzden kalbini gönlünü rahat tut sana verdiği mutluluk için teşekkür et rabbine de şükret
Ruhların cennette olacağını biliyoruz hayvanlarında ruhu vardır suretleri bilemeyiz