Bismillahirahmanirahim. Yaradılanın şerrinden Allahın rahmetine iltica ederiz..Büyü , sihir, tılsım, nazar ve negatif enerji için Muhterem Cübbeli Ahmet hoca efendinin çok güzel bir tarifi var..Değerli kardeşlerimle paylaşmak isterim..
Önce gusul abdesti alınır, 100 Tövbe istigfar çekilir..Sonra ne niyetle işlem yapıyorsak o niyetimizin olması için 4 Rekaat namaz kılınır..Secdeye gidip 3 ihlas 1 Fatiha okunur ,secdedeyken efendimize salavat getirilir..Daha sonra bu işlemi kimin niyetine yapıyorsak Ayse kızı Zeynepin niyetine ya da Ayşe oğlu Alinin niyetine diye niyetleniyoruz.. 41 Felak okuyoruz..41 tane de kişisel düşüncem fatiha okumakta da fayda var..(Bugün bunu da okumak gerektiğini anladım sebebi fatiha duası rukye yapanların duası, şifa kaynağı..(Bunu sizin takdirinize bırakiyorum..41 felak ve fatiha bittikten sonra ... Hey Rabbim günahlarımız sebebiyle bize isabet eden büyü, nazar , tılsım, haset, kin gibi negatif enerjileri bize gönderenlere iade ediyorum, kabul buyur Allahım.. Bu negatif enerjileri sağlığımıza aşımıza, işimize, eşimize, yuvamıza, yapanların gönderdikleri negatif enerjiyi sen tesirsiz kıl Allahım.. Bu sırada bu uygulamayı kimin için yapıyorsak onun yaşadığığı sıkıntı bizede geçiyor.. Eğer o kişiye büyü yapılarak bir şey yedirildiyse bizde de aşırı bulantı oluyor. Af edersiniz, kusacak hale geliyoruz. Eğer niyetlindiğimiz insanın kalbinde sıkıntı varsa bu işlem sırasında hepsini birebir hissediyorsunuz, daha sonra hey Rabbim bu işlemi kimin için yapıyorsak Ayse kızı fatmanın diyelim (örnek) yüreğindeki sıkıntıyı izninle aliyorum..(onu karşınızda olduğunu düşünüp , bismillah deyip elinizi onun kalbine doğru uzatıp , kalbinden karga ölüsü gibi bir şey alıp dağlara , taşlara atiyorum diyeceksin ve atar gibi yapacaksınız.. Daha sonra da kendi kalbinizde sıkıntı olduysa , bismillah deyip elinizi kalbinizin üzerindeki o karga ölüsü vari karaltıyı alıp dağlara taşlara atiyorum deyip atar gibi yapınız.. Bu işlem sırasında hem karşınızıdaki insanın, hemde sizin kalbinizdeki sıkıntı, kasvetin kalmadığını göreceksiniz inshAllah. Niyetimiz fisebillah, Rabbimiz riyadan, şirkten ve isyandan hepimizi korusun. Şifa Allahtan.. Tabi ki şunu da belirtmek isterim, namazları muhakak kılalım, kelimeyi tevhid, salavat, tövbe istigfarı da bırakmıyalım.
bir yeri atladık, 41 felak ve fatihadan sonra 4 rekaat daha namaz kılıyoruz. Buraya kadar Cübbeli Ahmed hocaya ait, kalpteki sıkıntıyı alır gibi yapmak benim kendi düşüncemdir.. değerli kardeşlerle paylaşmak isterim. Dualarınıza talibim..
|