Alıntı:
Tolga60 Nickli Üyeden Alıntı
*EŞLER VE EVLATLARIMIZIN VE KENDİ AHLAKIMIZIN DÜZELMESİ İÇİN DUA VE ZİKİRLER*
🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿
*Dinin yasakladığı haramları işleyenlerin üzerine hergün 262 defa YA MÜTEKEBBİR esması okunur.*
🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿
*Karı koca arasında sevgi ve muhabbetin olması ve çoğalması için hergün 1.000 bin defa YA VEDUD esması okunur.*
🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿
*Eşlerin birbirine muhabbet ve sevgisinin çoğalması için* 313 ayet el kürsü 313 fatiha süresi okunur.*
🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿
*Hayırlı bir evlilik yapmak isteyen kişiler hergün güneş doğmadan önce 489 defa YA FETTAH zikrine devam ederlerse inşallah hayırlı bir evlilik yapar.*
🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿
*Çocuğunun huyunun güzel olması için sabah namazından sonra çocuk uyurken yüzüne karşı 21 defa ya şehid ismi okunup yüzüne nazar edilirse duası kabul olur.*
🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿
*Çocukların güzel huylu olmaları için YA VACİD ismi şerifi hergün 14 defa okunur.*
🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿
*Çocuğun üzerine 7 defa YA BERRU ismi şerifi okunursa güzel ahlaklı olur*.
🌿🌷🌿
*Sakin ve uysal olmak için hergün 88 defa YA HALİM ismi okunur*
🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿
*Huysuz ve sinirli kişilerin saç tellerine bin defa YA ŞEHİD ismi okunur*
🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿
*Eşlerin arasını düzeltmek için 209 defa YA MUKSIT ismi okunur.*
🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿
*Zina içki ve haramlardan kurtulmak için 514 defa YA RAŞİD ismi şerifi okunur*.
🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿
*Kötü ahlaktan kutulmak için günde 1.286 defa YA ĞAFFAR ismi şerifi okunur.*
🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿
*Aksi ve huysuz kocaya Duhan süresi 25. Ayeti 21 veya 71 defa okunur.*
🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿
*Aile huzuru için şekerin yahut tatlı bir yiyeceğin üzerine 1001 defa YA ALLAH YA RAHMAN ismi şerifleri okunur.*
🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿
*Her turlu sıkıntıdan kederden üzüntüden kurtulmak için 41 Fatiha 489 ya Fettah 137 Ya Vasiu okunur.*
🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿
*İtikadı bozuk olan kişilere hergun 744 defa YA MUKTEDİR ismi şerifi okunur.*
🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷🌿🌿🌷
|
Allah razı olsun emeğinize sağlık çok güzel bilgiler veriyorsunuz. Ya Vedud esmasını dönem dönem okudum çok sevdiğim esmadır. Ama bana çok yoğun duygusallık etkisi oluyor, hassas oluyorum.