Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
tarikat zikri hakkinda bir cok kez aciklama yaptim, mesajlarimda vardir okuyabilirsin, en son yakin zamanda aciklama yaptim, sen degil seningibi tarikata giren kisilerin büyük cogunlugu senin durumunda ve care ariyorlar ayrica. ayni tarikat ehli bu ilmi bilen kisilere gittiklerinde tamam hallederiz ama su kadar para isteriz gibi ucuk kacik absürt paralar istiyorlar, veren veriyor ama kisa sure sonra eski haline geri donuyorlar çünku rukye turu yada sadece musallati kovma seklinde işlem yapiliyor ama koruma yapmiyorlar
bu şuna benziyor kisi ülser siddetli mide agrisi çekiyor ve mide kanamasi oluyor, o midedeki agri sanci veren bölümun ameliyatla alinmasi gerekirki agri ve kanama bitsin,
ama
doktor agri kesici verip gönderiyor, agri kesicinin etkisi bitince sanci ve
kanama geri basliyor
ayrıca onemli olan bir husus daha, Allah zikri cok ağır zikirdir çünku Allah lafzi tüm esmalari icinde barindiririr, bu yuzden Allah zikrini cok cekenin sikıntısi ve sinavi cok ve agir olur
|
Çok doğru konultunuz hocam ağzınıza, yüreğinize sağlık. Allah lafzı ağırdır ve dediğiniz gibi kişinin imtihanı çok çetin olur. Verdiğiniz metafor çok güzel gayet iyi anladım eğer musallat, rahatsızlık veren varlık varsa gidip geçici rahatlatma veya muska verilip kişinin tamamen kurtulması beklenmez zaten. Bir de gidip koruma verilirse bu sefer daha kötü varlık da korumaya alınır gel de uğraş. Varlık alınır Allahın izniyle kişi korumaya alınır. Varlığa ne yapılacağı artık onun konuşmasına kalmıştır ister kendini öldürtecek cinsten hareket eder ister isterse düşük bir ihtimal ama kendi yoluna gider. Tabiki de siz değerli hocalarımız daha iyi bilirsiniz.