Alıntı:
Mrcngr Nickli Üyeden Alıntı
Selamın aleyküm.
Ben pek anlam veremiyorum. Artık canım sıkılmaya başladı. Ne zaman tek kalsam hep bir şeyler oluyor. Mesela şu an bu yazıları yazarken arkadaşlarımdayım az evvel bir hacetimi giderip salona geçtim. Masa başına geçtim tam diyorum ödeve başlayacam diğer odalardan ses geliyor. Çatırdama, tıklatma sesleri. Anık gözümün önünden geçen karartılar. Hatta tuvaletin kapısı kapanıyor ve açılıyor. Tabi o tarafa bakmıyorum bir kapı daha var o tarafı kapatıyor. Bir de kapı ağır ve evin bütün pencereleri kapalı rüzgar hareket ettiremez. Diğer iki arkadaşım önümde uyuyor o zaman diğer odalarda kim var bence cevabını biliyoruz. Desem ki ben paranoyak oldum şahsen değilim uzun zamandır bunları yaşıyorum ve ne zaman olsa pek kaale almam. Ama artık canımı sıkmaya başladı. Şimdi konuşmak istesem sorardım sebenini ama bende ne ilim var ne göz var ne kulak var. Bi hissiyat var ama o da yetmiyor bazen. Benle uğraşmalarının sebebi ne? Bazı arkadaşlarım benden korkar hale geldi artık biraz gülünç bir durum. Evime misafirliğe geliyorlar bir anda yok bir şey yere düşüyor veya başka bir şey oluyor. Olur olmaz şeyler oluyor. Ben korkuyor muyum açıkçası pek değil. Musallatım yok rabbime şükürler olsun da niye acaba oluyor. Görüşlerinizi belirtiniz lütfen.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ayrıyetten buraya daha çok şey sığdırabilirim çünkü 1 değil 2 değil 3 değil çok var.
|
Kardeşim herkesin bir imtihanı var maalesef bu zamanda bunlar çok yaygın yani Allahtan inançlısın neyin ne olduğunun farkındasın sadece biraz daha sakin kal hocalar yardımcı olacaklardır bende de uyku esnasında oluyor bu dediklerin pat bir anda Tokat yada ses görüntü görüyorum can havliyle uykudan uyanmak ekstra zor oluyor ama çözümsüz değil hayatını gözden geçir zürriyet ağacı tövbesi yap bol istiğfar Çek bakım yaptır bende aşık cin musallatı varmış öğrenmiş öğreneli daha da sıkıntı veriyor ama en azından. Bazı şeyleri kendime mal etmiyorum artık diğer türlü acaba deliriyor muyum falan oluyor insan
Bende de kimi içimden geçirsem o arıyor yada yazıyor muhakkak ve bu 5 dakka içerisinde oluyor kardeşim