Alıntı:
Nehir2828 Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar arkadaşlar sizden bir akıl almak istiyorum eşim memur olarak çalışıyor ama paramız bazı aylar bize yetmıyor maalesef eşimde para bulmak için iddia felan oynuyomuş 4 senelik evliyiz benim hep sonradan haberim oluyor sürekli bi kaç defa yaptı affettim düzeltik durumları yine birseyler oluyor tekrar oynuyor arabamızı satmak durumda kaldık 2 defa bende müsrif bir insan degılım ama bir türlü rahata eremıyoruz ben evlilik işini beceremiyorum felan diyor aynı hatayı sürekli yapıyor bende çocuk var diye idare edıyorum altınlarım felan hep onun için verdim ona durumu düzelttsın dıye ama ne fayda bazen babada suç buluyor ne yapmam gerektıgını şaşırdım artık bu akşam güne oynadığını 10 bın borçlandığını söyledi ayrı olarak kredi kartına 70 bin borcu var biz bunu nasıl aşabılırız nasıl bir yol izlebılırız utandıgım için aileme birsey diyemıyorum artık onu. Aıleside bana suç buluyor sen gecınemıyorusn felan dıye be yapıcagımo şaşırdım artık 😢😔
|
1.si kimse kendi şeyini atmaz
2.si mecbur değilsin çekmeye belki sana kolay geliyor diyorsun ama bence direk boşa çünkü kendi ailesinin rızkını kumara yatıran birinden kimseye fayda gelmez
3.kendi oğlunu adam edemeyenler kimse elin kızında suç bulmasın kimse sizin veledinizi adam etmek zorunda değil aşırı derecede sinir oluyorum böyle şeylere