Alıntı:
Sgozbay Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba, daha önce büyü ve musallat durumları ile ilgili yaşadıklarımdan biraz bahsedip birtakım sorular sormuştum. Birkaç sene önce karabasan görmeye başlayıp evde paranormal olaylar yaşayınca kayınvalideme söylemiştim o da bir hocaya baktiralim demişti. Ertesi hafta üstünüzde büyü var hoca bu duaları korunma için verdi diyip birkaç kağıt vermişti bir kısmını yakıp bir kısmını saklamistim talimat üzerine. Her şey kötüye gidince açıp baktığımda hocalara gosterdigimde bunların büyü olduğunu söylediler, dil bağlama ve kısmet bağlama yapıldığını söylediler. Evimize de gizlice giriliyordu kıyafetler duvarlar perdelerde çıkmayan sarı lekeler vardı bunun domuz yağı olduğunu öğrendik. Üzerimizdeki büyü ve musallatlar temizlenince şehir değiştirdik ama burda da aynı şeyleri yaşıyoruz ve bunun altında kayınvalidem ve kayınbabamin olduğunu düşünüyoruz çünkü ev sahibi durduk yere evimize gizlice girmez diye düşünüyoruz. Danıştıgımız hocalardan biri aile üzerinde büyük büyüler var demişti o yüzden kayınvalidem ile kayınbabamin tüm bunları kendi iradesiyle yapmadıklarını, büyü etkisi altında olduklarını düşünüyoruz ama böyle bir durum varsa 7/24 iradeleri hiç kendine gelmiyor mu acaba? Hiç kendilerinde olmamaları mümkün müdür? Günün her saatinde musallat etkisi altında olup musallat etkisiyle de büyü yaptırabilirler mi?
|
Ablam senin önceki konularını da okudum @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamızla özel mesaj yoluyla iletişime geç bunun için 50 mesaj kotası var Az kalmış zaten yaparsın bir de şunu söylemek istiyorum kayınvalideniz ile kayınbabanızdan şüpheleniyorsunuz ama kendi iradeleri ile değil diyorsunuz bundan kesinlikle emin misiniz beni yanlış anlamayın lütfen ama öyle bir zamanda yaşıyoruz ki kardeş kardeşe veya anne oğluna dahi büyü yaptırabiliyor. Dikkat etmemizde fayda var.