Alıntı:
Allah de kurtul Nickli Üyeden Alıntı
Ben 30 yildir gecede 1000 ayet el kursi okuyorum . Herhangi bir dilek ya da maksat ugruna degil . Bana verilen bir hediyenin minneti olarak .
Allah mübarek etsim gecede olmasada günde hep yapmak isteyip gafletimden dolayı yapamadığım bir amel dua buyrun Rabbim banada her daim Kendisiyle olmayı nasip eylesin. Amin.
Okunmaz diyen arkdaşlarada şunu söylemek isterim İlk başlarda dahi 1 dakikada 4 ayetel kürsü okuna biliyor buda yaklaşık 4 saatte bine yakın Ayetel Kürsü okuna bilir demek. Birde bunu senelerce devam ettirirsen dahada kolaylaşır ve meleke haline gelir.
Günlük orta uzunlukta 10 bin salavat 1000 ihlas ve sayısını bilemediğim kadarda ayetel kürsü okuyan birisini tanıyorum Allah bizide Kendisini Hakkıyla güzellikle Şuurla Razı ve hoşnut olduğu şekilde ve halde zikretmeyi nasip eylesin Amin Ya Rabbel Alemin Ya Rabbel Erbab
|
dakikada 4 tane okursan cogu harfi yutup cogu kelimeyi yanlis telaffuz edersin, boyle okumanin okumayla alakasi olmaz,kalpten okuyorum dersen o hic olmaz,
fatihanin son ayetindeki veleddallin kelimesinin başındaki vav harfini okurken bile vev olarak telaffuzu kelimenin anlamini bozuyorken ayetel kursiyi dakikada 4 defa okumak imkansızdır,
hayir ben okuyorum diyen buyursun okusun okudugu sesi buraya atsin gorelim...
İmamı Şafi ra.
|