Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
Burda bir , koyu düzeltme yapalım varlık varlığı kaçırmaz diye bir durum olamaz hala savaşların olduğu alemde eğer sendeki güçlü ise karsıdaki zaten kaçacak delik arar ama kaçamaz eğer varlık varĺığı kaçırmaz birsey yapmaz denirse berhetiyye gorevlileri bile hükmedemez gibi birşey çıkar, hangi taraf güçlü ise o varlığı yer..
|
Degerli kardesim, kelimeyi mana acisindan oturtalim; kafir varlik bedende hapis oldugundan oturu yada cikmak istemeyenlerden diyelim bedende zaten, karsinda. Varligi varlikla def ederiz, kacanlarda olsa hastanin gecmisi zaten taraniyor. Bir cin, bir ruhani senin ne oldugunu anlayabilir kisa surede. Benim egitimim varliklar ile diger hastalara korumalari yaparken onlari dinlemekle basladi. Senin attigin video gibi, sesinden konusuyoruz kisinin icinde varlik. Sonra manevilere basladim, hep huddam ileydim. Senin yaninsa biri varsa sana seslenmemden daha hizli iletisim kurarim. Gercek perdenin inmesine ramak kalayim. Acilirsa eger tabi. Ben bakim yapmayabilirim onda sorun yok ama karsindakine bakim yapamamak sorun. Bakimda sorunum yok.