Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Benzer şeyleri bende duydum. Eğer Trakya bölgesinden bahsediyorsan buralarda güçlü kimseler var. Bir köyde 4-5 tane "hoca" var. Ama bu hocalar ne hikmetse helal işler yaptıkları halde harama dayalı bağlama vs işleri de yapıyorlar. Bazı köyler full "hoca". Pos cihazıyla gezeni duydum. İbrahim Tatlıses'in bile çalıştığını duydum.
|
Evet Trakya bölgesine yakınım Marmara'da İstanbul'a yakın küçük bir köydeyim isim vermek istemedim forum kuralları nedeniyle. Ustumdeki negatif enerjiyi çözmek için bir hoca buldum köyde ama karşılığında 3 adet kurban istedi , durumum buna müsait değil dediğinde emrivaki yapıp ben alayım taksitleri bana öde diye sıkıştırınca vazgeçtim. 3 katlı bir evde 1.katta kalıyorum , 3.katta ev sahibim oturuyor 2.kat da bir tanıdıkları kalıyor ve beraber büyü yaptıklarından şüpheleniyorum. Çünkü üst katta banyodan değişik bir makine sesi geliyor akşam ezanindan sabah ezanina kadar devamlı çalışıyor bu cihaz her neyse. Biz evde yokken eve girilmiş yedek anahtar bize teslim edilmedi , girildiğini de üst dolap rafına daha önce orda bulunmayan ve paramparça yırtılmış bir şekilde oraya konulan Kur'an'ı Kerim ayetlerinden anladık zira eve girip çıkan hiçbir misafirimiz yok ve temiz koyduğum üstünde sarı leke oluşan yeni kıyafetlerim de mevcut.