Alıntı:
Oy01234 Nickli Üyeden Alıntı
Benim niyetimin altınsa ard niyetmi aradınız anlamadım ki ? Arkadaşız, ama gönlünde aşk ile olmak istiyorum. Gözünde ben olmak istiyorum. Burdaki binlerce yazılan yazılar bunlar üzerine ve burda üyeyiz yardımlaşmak için. Bazı terkipleri yaparken hata ederim zarar verir zarar görürüm diye uygulamaktan korktuğum için yardımcı olacak biri varmı diye yazdım.
|
Kardeş sen klavyede ne güzel yazıyon yazdığın onu istiyon bunu istiyom şöyle olsun istiyom demek ne kolay dimi...
İstediğin şeyi anlatayım hadi kendisi BÜYÜ olur kıza büyü yapılır celb bir cin görevlendirilir gider kıza girer sen ne dersen yapar he bir tanede sana gelir onuda söyliyim 2 adet musallatlımiz olur bunu koyduk kenara, büyü İSLAMDA H-A-R-A-M bak harf harf yazdım anla sitede yazilanlar bilgi için var eksik uygulama bilen tamamlasın he yaparım ederim dersen buyur halep oradaysa arşın burada....
hala niyetliysen piyasada soayal medyaya girecen gibime geliyor 50 bin tl paran gider dolandırılırsın arada musallat kaparsın sonra birde beni kurtarın diye paran gider konumuz bitti...
Alıntı:
Oy01234 Nickli Üyeden Alıntı
Kötü bir niyetim olmadı çok şükür öyle bir niyette Allah kalbime düşürmesin. Benim kalbime aşk ile düşen kızın kalbindede benim aşkım nail olsun istiyorum. Bana bağlı sadık kalsın istedim sadece bu.
|
Oturursun namaz kılar dua edersin nasipse olur