Benle iletişim kuruyorlar ama ilmim yok
Abilerim ustalarım atadan gelen bir musallat durumum var ve yaklaşık 1 yıldır iletişimdeyim bunlarla..başta para kazandırıyordular sonradan saçma sapan tavizler istediler.Rahamanilik ile uzaktan yakından alakalı yok
.Bunlardan kurtulmak için birilerini buldum "bunları yakmayın sizinle uğraşırlar, sizin emrinize verelim" filan dediler ama olmadı sonra da almaya pek yanasmadılar.Başka birisi biraz engel oldu ama onlar da tam engelleyemediler.Aşık olduğunu filan söylüyor ve imanımı almaya çalışıyorlar.
Başta El Kuddüs olmak üzere ebcedine uygun bazı esma zikrlerine basladım sonra kendilerine Allah ın orduları diyen birileri geldi güzel seyler anlattılar ama ya bunlar da beni kandırmaya çalışıyor ya da araya seytanlar karışıyor.
Ustalarım zaman zaman brni çok üzüyorlar la havle çekince yıkılıp gidiyorlar sonra kendini iyi olarak tanıtan bazıları geliyor ama kime güvrneceğimi bilmiyorum. Bu işleri bilen ustalarım bana ne tavsiye eder.
Mümkün mertebe maneviyat niyetindeyim eğer faziletli olan tamamen bunların hiçbirine itimat etmeyip hepsinden kurtulmak isr ona da razıyım.Bana yol gösterir misiniz, şimdiden samimiyetle yardım etmeye niyeti olanlara gönülden dua ederim, yok bu işi öğrenmem gerekiyorsa öğretecek olanlardan ücretli danışmanlık ta alabilirim.
|