Yaşadıklarıma çözümü olan biri var mı?
Merhaba kısaca yıllardır yaşadığım bazı durumlardan bahsedeceğim ve gittiğim hiçbir hoca çözüm bulamadı. Bedenimde birden fazla varlık olduğunu düşünüyorum örneğin namaz kılarken damla damla sidik aktığını hissederim ama kiloduma bakınca hiçbir şey yok, istisnasız her yatağa girdiğimde başımın üstünde gezinen sicim benzeri bir enerji oluşur ve sağ şakağımdan çıkarak yanağımı okşamaya başlar ve bu illet sadece uyumak için yatağa girdiğimde oluyor. Yaklaşık iki sene evvel karnımdan giren bir cin kalbime yerleşti ve aynı dönemde ensemden ve burun deliğimden girildiği de oldu rukye dinlerken sağ kürek kemiğimin arasından çıkıp rukye bitince geri giriyorlardı daha sonraları hiçbir rukye işe yaramamaya başladı. Namaz kılarken sırtımdan çeken ve bazende sırtıma yapışıp gezinen bir varlığı hissederim aynı şekilde tuvalete girdiğimde de sırtıma yapışıyorlar. Eskiden etrafımda varlıklar gezinirdi ve onların olduğu yöne baktığımda vücudumda çok garip bir ürperme hissederdim artık olmuyor ve seslerini de duyardım bazılarının bu da olmuyor artık ve daha birçok durum yaşıyorum artık umursamıyorum sınavımı kabullendim isyan etmiyorum ancak geceleri yanağımı okşayan şey çok rahatsız edici buna bir çözümü olan kimse var mı. Ve babam ölmeden önce büyü yapıldığını söylüyordu bir arap ülkesinden yabancı biri yapmış söylediğine göre daha sonra vefat etti. Son olarak dün sabah namazında burada gördüğüm bir uygulamayı yaptım ve kalbimdeki varlık çıkıyor gibi oldu sol kaburgalarımın üstünde kabarcıklar hissettim ve çıkar gibi olduğunu hissettim ancak çıkmadı bugün tekrar deneyeceğim. Yardımcı olabilecek kimse varsa sevinirim.
|