Alıntı:
COLAK12 Nickli Üyeden Alıntı
Esmalarla hayatı değişen var mı? Hangi niyet için hangi esmayi çektiniz neler değişti yazar misiniz?
|
Ben Esma-ül-Hüsna nın hayatları değiştirebileceğine inanıyorum ha ben istikrarlı değildim bir gün çektim bir gün çekmedim bir gün namaz kıldım bir gün kılmadım bir gün harama baktım bir gün tövbe ettim vs yani bütün problem bizde ben bunun farkındayım bence sizlerde farkında olun hiçbirimiz mükemmel Müslüman olma yolunda değiliz hep bu dünyadaki işlerimiz görülsünün peşindeyiz o sebeple önce hayatlarımızı düzletmemiz ve istikrarlı olmalıyız ki Esmalar da yardım etsin tabiri caizse
Şu bir gerçek hayatımda bir şeyi çok ama çok istediğim bir an oldu yemeden içmeden kesilmiştim o derece ve bu şeyin gerçekleşmesi mümkün değildi Ramazan ayındaydık 1 hafta boyunca tüm namazlarımı vaktinde eksiksiz kıldım gece ibadetlerimi arttırdım ve televizyona harama bakmadım telefondan uzak durdum ben ve tesbihim ve zikirlerim vardı az yedim tıka basa doyurmadım karnımı hatta aç gezdim zaten oruçtum ama iftar da bile sahurda bile çorba içip kalktım inanın 1 hafta sonunda başarmıştım buna inanamadım sahiden her ayrıntıya dikkat edildi mi olmazlar olabiliyor önemli olan tam anlamıyla eksiksiz yapabilmek bazı şeyleri