ISRAILE KIZMA KENDINE KIZ
👱🏻Erkekler kesinlikle okusun !
👩Kadınlar mutlaka okusun !
🗣Önemli bir sorunumuz var:
🗣Her geçen yıl, çocuk sahibi olmak için tedavi görmek zorunda kalanların sayısı katlanarak artıyor.
🗣Bu meseleyi araştırdık.
🗣Yaklaşık 8 yıldır bir arayış içindeyiz.
🗣Birçok tıbbi ve bitkisel yöntem denedik.
🗣Başarılı sonuçlar da aldık.
🗣Ancak bu yöntemlerle uğraşırken, alanında uzman bir hocamız 'en azından tedavi müddetince hanımların orkid kullanmamaları gerektiğini' söyledi.
🗣Şaşırdım.
🗣Başka ürünler rafta tozlanırken bu ürün çok satılır.
🗣Nedenini sordum ''Orkid İsrail malıdır.
🗣Kısırlık yapar.
🗣Rahime 'doğurma!' emri verir.''dedi.
🗣Başımdan kaynar sular boşaldı!
🗣Allah erkekle kadını her birlikteliklerinde çocuk sahibi olabilecek şekilde yaratmıştır.
🗣Sahi, öyleyse bizim kısırlık oranımız neden %23'lere fırladı
🗣Sadece benim çevremde 36 aile var bu durumda olan.
🗣İsrail malları da bu kadar boykot edilmişken bunları yazmak durumundayım.
🗣İnanmayan araştırabilir.
🗣Sadece Orkid'le de bitmiyor.
🗣Uzman hocamız 'Ariel' için de aynı sıkıntının olduğunu söylemişti.
🗣O zaman meseleyi daha iyi anladım.
🗣Araştırmaya devam ettim.
🗣Doğal kimyasalı çok aza indirilmiş ürünleri araştırdım.
🗣Çok tavsiye edilen bir seminere katıldım.
🗣Anlatılanlardan biri şuydu:
🗣Hanımlar daha hijyenik olsun diye ''Domestos'u tuvalete bol miktarda dökerler.
🗣 Sonra tuvalete oturduklarında maruz kaldıkları kimyasalın rahim kanserine sebep olduğunu bilmezler!'
🗣Ya da başınıza sürdüğünüz şampuanı dakikalarca durulasanız bile, siz farketmeseniz de başınızda kimyasal artıklar kalmaktadır.
🗣Bu kaçınılmaz.'
(İsrail'in Pantene şampuanını başımızın üstüne üstüne sürmeye devam!)
🗣Düşünün ki 13 yaşında bir kız çocuğu adet gördüğünde Orkid'le tanışsa ve 20 yaşında evlenecek olsa, 7 yıl bahsedilen risklere maruz kalmış demektir.
👨*⚕Doktorların, hiçbir sorunları olmadığını söylediği halde 5 tüp bebek denemesinde de başarılı sonuç elde edemeyen aile tanıyorum.
🗣Yakın çevremde Prima bezlerle büyütülmüş bebekler var. 🗣Henüz büyüyüp evlenmediler, geleceklerini merak ediyorum, yakinen takipteyim..
🗣Bebeklerimizi bizi çok seven!!
🗣İsrail'in ürettiği bebek bezleriyle bağlıyor, beyinleri daha iyi gelişsin diye!
🗣Danone'Ierle büyütüyoruz.
🗣Formülünü, içinde ne olduğunu bile halâ bilmediğimiz kolaları içiyor, ailelerimize içiriyoruz.
🗣Bizi sevmeyen, çoğalmamızı asla istemeyen İsrail'in ürünlerini kullanmaya doyamıyoruz!
🗣MESELE AÇIK; İSRAİL başka milletleri, özellikle müslümanları yok etmek istiyor.
🗣Sizi yok etmek isteyen bir toplum, sizin için iyi ürünler hazırlar mı?
🗣Savaş sadece savaş meydanlarında yapılmıyor artık, milletler birbirini böyle alçakça yöntemlerle de yok edebilir..!
🗣Bütün bunlara rağmen bizler halâ 'Ama İsrail ürünleri çok kaliteli' demeye devam edecek miyiz
"Ey inananlar! Yahudi ve hristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar." (Maide Suresi/51)
✍BİR ARAŞTİRMACININ KALEMİNDEN!!!!!
(2018 yılı araştırması)
-alintidir