Alıntı:
zeylan Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı geceler arkadaşlar ve hocalarım ne yapsam olmuyor dua ediyorum hergün okuyorum çocuk yine de aynı iman kırıntısı yok çok üzülüyorum ne yapıcamı şaşırdım iç sesi varmış bide onunla konuşuyormuş Allah'ımın aşkına bana bir dua bişey tavsiyeniz varmıdır 16 yaşında bu arada
|
cocuga itikadi bilgileri ebeveynlerin en 1. gorevidir, zamaninda bu gorev yerine getirilmeyince biraz daha büyüyen çocuklarda iman ihlas ve itikat eksikligi olur, bunu kabahitini ana baba olarak kendimizde gormeliyiz ve sorumlusu biziz...
bu temel atilmayip bu bilgiler çocuklara verilmeyince dua etmekle bir sonuc elde edilmez, ve o çocuklar ahirette ana babadan şikayetci olurlar,
bu cocuklarda bu itikadi bilgiler olmayinca her türlu kisinin her turlu maniplasyonuna da acik halde olurlar...
İmamı Şafi ra.
|