Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Aynen öyle manyetik alanın enerji çekici artık bu sıramı oluyor bilemiyorum enerjiyi rahatlıkla çekiyorum keza ağrıyı aldığım elim kolum omzum hatta kısmi olarak uyuşma oluyor bunların hepsi bedenimde kalbi ve artık gezen ağrılar olarak var öyleki bazan yurudugumde ayağım komle uyusur veya ağrır yani hastalardan uygulama sonrası ağrının komle geçtiği söylerlerdi yani onlardan ne aldimsa bedene hapsettim öyleki bu ağrılara 10 yıldan fazladır katlaniyorum napsam geçmiyor ilaç kullansam tedavi olsamda geçmiyor topraklama elma sirkesi falan enerji atılmıyor taktiğin akik taşi belki vücudumdaki negatif enerjiyi alıyor bilemiyorum hicbişey takmadigimda teleknezi yapıyorum herşey oynuyor video çeksem tıklanma rekoru kirar
|
Kardesim ben senin yardimseverligine balta vurmak istemem fakat sifaci enerjiyi aldigi gibi bedeninden disari aktarir. Uzerinde alim esnasinda dahi bir tanecik bulunmaz, aldigi gibi cikar. Mesela rasim arkadasimiz sifaci ama daha ilerleyememis. Ilmi ileri kendi degil. Mumin kardes de destek veriyor.
Iki kisi tanidim biri aldigi gibi disaro atiyor digeri de aliyor ama ayni senin gibi kendinde kaliyor. Benim fikrim nacizane atamadigin enejiyi almamalisin ya da imas ustada danis bu is ilerlerler mi diye.