Alıntı:
Kaplumbaga Nickli Üyeden Alıntı
Sonradan cikiyor hastalik ortaya yani? Oyle ise sen cektigin enerjiyi bedenin atamiyorsun sadece karsindakinden aliyorsun dogru mu?
Ozelden anlatilacak konular. Enerji alaninda bazi durumlar mevcut diyelim.
|
Aynen öyle manyetik alanın enerji çekici artık bu sıramı oluyor bilemiyorum enerjiyi rahatlıkla çekiyorum keza ağrıyı aldığım elim kolum omzum hatta kısmi olarak uyuşma oluyor bunların hepsi bedenimde kalbi ve artık gezen ağrılar olarak var öyleki bazan yurudugumde ayağım komle uyusur veya ağrır yani hastalardan uygulama sonrası ağrının komle geçtiği söylerlerdi yani onlardan ne aldimsa bedene hapsettim öyleki bu ağrılara 10 yıldan fazladır katlaniyorum napsam geçmiyor ilaç kullansam tedavi olsamda geçmiyor topraklama elma sirkesi falan enerji atılmıyor taktiğin akik taşi belki vücudumdaki negatif enerjiyi alıyor bilemiyorum hicbişey takmadigimda teleknezi yapıyorum herşey oynuyor video çeksem tıklanma rekoru kirar
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|