Alıntı:
firatbtw Nickli Üyeden Alıntı
Abi tamamen haklısın ben o konuda hiçbir şey demiyorum ama olay acaba cidden diğer konualrada odaklanırsak ben şanssız birisi miyim diye düşünüyorum. Hani bunu oynamasamda hayatımda başlayıpta hayırlısı oldu diyebileceğim çok az şey var. Benim kaderim mi kapalı kısmetim mi kapalı bilmem ama şans hiç yok. İmreniyorum ha bu günah mıdır bilmem ama insan imreniyor işte bir de o tür laflar edilince üzülüyor böyle yoruyorum. Yani bir de dediğim gibi ortak bir maç yapıyoruz o maç yatıyor diğerleri kendi yaptıkları tutuyor ben oynamasam bile yorumlasam bile o yatıyor. Anlamadım gitti acaba bu şanssızlığı hayırlı yönde arttırabileceğimiz bir zikir niyet dua var mıdır sevgili yol gösterici?
|
şans nedir? kader midir? nasip midir?
bak konustugun her sey dunyanin maddiyati üzerine
hic şükür icerikli manevi bir sözün yok
mesela
Allaha şükur hastalığım yok, Allaha şükür sakatligim yok,Allaha şükür nefes aliyorum gibi en basit şükür kavramin yok
ayda 1 kere hastanelerin göğüs cerrahi bolumune git 1 tek nefesi almak icin aglayan yalvaranlsri gör
tum hayatini maddiyat uzerine kuran,maneviyattan hazzi az alan, şukretmeyen kisilerin ömur boyu mutlu ve huzurlu olmalari imkansiza yakindir