birinin üzerine elini koyunca
bu konu üzerine ne kadar araştırma yaparsam yapayım hep farklı anlatımlar ile karşılaşıyorum
bu konuyu burada açtım ki belki burada bilgi sahibi kişilerin de bildiklerini okur ve daha fazla bilgi darağacını genişletirim
her hangi birinin üzerine elimi koyup odaklandığım zaman vücudundaki ağrı olan bölgeyi kendi vücudumda aynı noktada hissetmeye başlıyorum ve inanılmaz şekilde esneme, gözyaşı başlıyor.
avucumdan ondaki negatif enerjinin bedenime doğru aktığını hissediyorum, hasta olan kişinin neresinin ağırdığını söylemesine gerek kalmıyor, bu bazen vudun her hangi bir bölgesi, bazende iç organlarında ( böbrek, apandisit, ciğerlerde ki sorunlar) hissediyorum. coğu zaman avucumun içi yanacak derede ısınıyor ki elimi vucuduna koyduğum kişilerde bunu söylüyor, yada enerji akışın çok yüksek diyorlar.
bir çok kaynakta bio enerji ve reiki olarak karşıma çıkıyor araştırmalarımda, ama ben hiç biri için eğitim almadım yada her hangi biri bana el vermedi.
tavsiyelerinize ve bilgi paylaşımlarınıza ihtiyacım var.
bunu geliştirmek için doğru bir tercihte yapmak istiyorum. sonuç olarak insanların sıhhatine kullanabileceğim birşey. bu arada vucuduma gelen o ağrıyı yarım saat sonra atabiliyorum. doğru ellerde ve doğru cümlelerde bendeki bu adını koyamadığım enerji akışını yardım amaçlı kullanmaya devam etmek istiyorum.
yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkür ederim.
|