Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
senin negatif enerjin fazla demek ki ondan isiniyor, ben normalde 33lük tesbih olarak kullanirim oyle isınma gormedim...
zikir icin 2 ayri 101 lik var biri zeytin agacindan, digeri zeytin cekirdeginden sadece geceleri cikaririm hic gün isigi gormediler...
|
Gün işigina çıkarmama sebebin nedir abi bendede tahtadan var küçücük çok minik boncukları 99nlu ama 35lik tesbih kadar onkadar minik
Ben tekbir tevhid temcid istiğfar çekerim de çok negatifim değil çok sinirliyim stres Çok kalp sıkışması yaşıyorum çocuklara bakmak çok zorr
doğal taş akik taşı kullanmasam. Kıvılcım saciyorum. Bazı maddeler yaklaştigimda geri gidiyor. Bardak tabak dezgahin üzerindeyse. Oynuyor kuru zeminde falan. Geceleri kıvılcımlar daha güzel gözüküyor en basitinbaşimdaki başörtusunu çıkarınca pıt pıt sesler ve patlamalar güzel gözüküyor ama geçmiyor topraklama elma sirkesi falan yok bı akik taşı iyi geldi oda ara ara ısınıyor vücut işimin üzerinde sıcak oluyor günde en az 3 4 defa ısınma oluyor ısınma olmadığından kalbim sıkışıyor kalp sıkışmasına bı önerin varmı abi