Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Hiç sorma gerçekten çok bağımlılık yapıyor bide Korelilerin karekterini seviyorum O tür filmleri dizleri izleyince mutlu oluyorum yaban çiçeğini bı günde bitirdim Çok güzeldi dewam etseydi daha gzl olurdu ama eski film
Fantastik filimler falan pek izlemiyorum fakat prometus var youtubede onların devamı eleen var googleden izledim çok iyiydi
Öneriler için teşekkür ederim izlicem inşallah beğenirim. konusu yaban çiçeği gibi olan filmler İlgimi çekiyor Düslerimin prenside aynı konulu bı filimdi astrale Kore'ye gitmek lazım
Hiç farketmiyor. İnşallah uzun süren bı dizidir teşekkür ederim
Çok iyi polisiye gerilim güzel de cekiçenin filimleri baya iyi. N
Hepsi Türkçe dublaj dimi çünkü alt yazılı filimleri hiç sevmiyorum
|
Dublaj bulmanız zor çoğunda önerilerin çoğu altyazılı olur, eskiler kanal 7 zamanında yayınlananlar dublajlı oluyor, ( ah ah o kanal bulastirdi bu sahibi memelekete ) kill me helal me var psikolojik bir konusu var çoklu kişilik bozukluğu ile ilgili onun dublajı vardir.devam etseydi beklentinizi unutun bence, Kore yapimlarinin en meşhur olduğu kısım sonlarının olmaması.🤦izlemesi iyi de gitmesi konusunda astral de olsa tavsiye etmem göründüğü gibi değil hep maske takmalarindan havasını tahmin edersiniz, birde kendini baya üstte gören bir toplum ırkçılık düzeyinde.siz yine cin seddini falan gezin daha güzel.😉
Prometus serisi çok karmaşık alt metinlerle dolu neye nerde gönderme yapıyor falan izleyip geçmedim beyni yoruyor biraz.