Alıntı:
xsy Nickli Üyeden Alıntı
sevgili kardesim
bedene cin musallat olmussa hele birde asik cin ise ancak isin ehli bir hoca yada mursidi ve varliklardan yardimcilari olan uzman biri ile yakin temas halinde alinir uzaktan okumayla zannetmiyorum ki cin terketsin keske öyle olsa idi ama olmuyor maalesef belki seni rahatlatir ama yine gelir asik cin kolay kolay da terketmez
sevgili kaplumbaga nin haricinde senin forumda imas hoca ile irtibata gecmeni öneririm
|
Abi yüz yüze değilmiş uzaktan tedavi ediyormuş malzemeleri yazdım zaten bilmiyorum herkesin bir tedavi şekli var heralde artık o kadar çok tereddütte kalıyorum ki bir kaç gündür de anne ismini isteyen hocaya güvenmeyin diye içerikler çıkmaya başladı karşıma anne ismini isteyen büyücüymüş vs böyle söylüyorlar mantıklı da gelmiyor illaki detay lazım ki adamlar bakım yapabilsin sağolsun imas abi sorularıma cevap veriyor ama ortada maalesef çok fazla bilgi kirliliği var ve buda insanı düşündürüyor
Ama şunu söylemliyim ki bakım sonucum çıkmış çıkalı sıkıntılarım baya arttı tedaviye daha başlamadı hoca aslında ben emin olamıyorum içim endişe dolu aynada kendime bakamıyorum yabancı geliyor açıkçası günün belli vakitlerinde kendime geldiğim belli vakitlerinde de hipnoz olduğum yada hissettiğim anlar yaşıyorum ve o an sanki beni ben yapan şeyler arka plana geçmişte kendimi kontrol edemiyormuşum gibi hissediyorum hatta kendine gel vs içimden sürekli napıyosun kalk artık ayağa noluyor diyip duruyorum