Alıntı:
trhakan Nickli Üyeden Alıntı
İSLAM İTİKATI üzere yaşamayan, Sünneti red, Kurandan bazı hükümleri red, Sahabelere küfür gibi örnekleri arttırmak mümkün. Bunların erkekleri ile nikah yapılamıyor. Dinen müslüman dahi sayılmıyor. Bu insanlar nasıl musallattan kurtulur. Sureleri okusa bile iman etmediği için cinlerin tepkisi ne olur. Alevilerde de musallat vakaları oluyor mu.Bilgisi, ilmi olan cevaplarsa sevinirim gerçekten merak ettiğim için sordum.
|
Ben bilgilendirici birşey yazma gereği bile duymuyorum. Keşke biraz terbiyeli olabilseydiniz. Ne demek bunlarin? Maymun ırkından mi bahsediyorsunuz? Edep ya hu. Ne kadar hadsiz bir yazı. Her mezhepte , her tarikatta yolu yanlış yürüyenler vardır. Bugün maalesef müslüman toplululuklarinda da suç ve günah oranı çok fazla. Sosyolojik ve dini bilginiz ne kadar ki bu genellemelere had bulabildiniz.
Önce kendi defterinizi bir açın okuyun , her satırını herkese gösterebilecek kadar temiz ise defteriniz o zaman da yine haddinizi bilerek yanlış genellemelere kimsenin cürmü hakkında yorum yapmayın. Bu da en güzel insanlik örneğidir.
Yaptığınız kul hakkidir.