Alıntı:
ozge628 Nickli Üyeden Alıntı
Benim anlamadığım ne yapmak musallat sebep zikir musallat a sebep enerji uretiyorsun?
Büyü musallata sebep ruhsat alıyor?
Günahlar musallat a sebep yine ruhsat var?birde musallatlarin yerleştiler bölge var kalp ense kaşık bölgesine karın vesaire tabi hep buradan okuduklarimda öğrendiklerim?hangi günahla nereye yerleştirir.yada bu musallat korunmak kurtulmak aileyi korumak çocukları korumak mümkün mü her gün mü koruma yapılmalı beşerin hayat yoğunluğuna dalıyoruz birde bazı musallatli kişiler musallatinin farkında değil ama bazı kişiler farkında bu nasıl mümkün oluyor ve musallat kişinin karakterini mi değiştiriyor benim anladığım kadarı ile gerçekten çok zor aklım almıyor bazen yada ben kafaya çok takıyorum...musallat olayı buradan öğrendiğim kadarinile çok zor Rabbım tüm mümin kardeslrrimi korusun ve ben musallatin kişinin karakterini değiştirdiğini düşünüyorum bu konuda bilgisi olan var mi?
Birde tam olarak ofisine vesvese mi veriyor?yoksa ona hükmediyor mu kişiye ve ya musallat olana göre mi değişiyor?
|
Sebep olma konusunda büyü de bariz çağırma izin var zaten, maruz kalansa hedef durumunda, günah ve zikir enerjisi konusunda niye kiminde oluyor kiminde olmuyor diye bazı fiziksel hastalıklarda ki durum gibi düşünüyorum Uçuk mesela herpes virüsü neden olur nerdeyse herkeste vardır ama gece korkunca yada soğuk alınca vs. yani vücut direnci düştüğü an virüs hastalık yapmaya gelişmeye yer bulur ve uçuk oluşur. Zikir enerjisi ve gunahtada onun gibi Direnç düşükse günahı görünce gelen musallata engel zırh yoksa ( belki denk gelen de yoktur kısmet) veya enerjisini kaldıracak bünye yoksa fazla gelip o enerjinin etrafina toplananlara kapı açılıyor zannımca. Nereye nasıl yerleştikleri ile ilgili çok bölge var ama bu konuda uzmanlaşmayi dusunmuyorsak bizim için önemli olan hangi günahla geldiği değilde nasıl gelmeyeceği cunku birine odaklanirsak başka kapı bulur. İhlas üstüne olup tevekkül etmemiz lazım o da inşallah basarabilirsek. Herkeste farklı etkisi olması benimde anlamadığım konu ama nasilki her insan farklı her musallat farklı bir varlık kisiye etkisi gücü yöntemi farklı olabilir, kiminr hayatı zehreder kimisi istediği günahı elde eder fazlasına karışmiyor galiba