29.11.23, 01:19
|
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
ruzgarulesma Nickli Üyeden Alıntı
Pes ediyorum. Hatıra olarak kalsın burada. Pes edenlerde yorum yaparlar. Ama pes etmemeniz dileğiyle.
Hoca hoca gezmekten,tek başıma acaba verilen mesaj ne diye düşünmekten,bir gün bir iki saat iyi ruh hali ile bir iki saat sonra en kötü ruh hali ile yaşamaktan,bir gün umutlu bir gün umutsuz olmaktan,bir sürü terkip yapmaktan,vücudumun daha 25 yaşta günde 15-20 dk güçlü olup kalan vakitte iliklerine kadar sızlamasından,çaresiz kalmaktan,Allah'a sığınmaktan tek yardımcımın hayatta o olmasından,hiçbir insan kulunun derdime ortak olamayışından.. başaracak milyon şey varken engellerden ve benim daima heveskâr oluşumdan... Yoruldum.
Pes ediyorum. Normal sakin ve eziyetli bir yaşam süreceğim. Ve şifayı aramayı bırakıyorum. Ahir zamanın fitneleriyle başa çıkmak için uğraşırken bir yandan,bir yandan kendi kafamın içindeki baskı beni çok yordu. Özür dilerim hayat,bunları bilemeden bir çocuk istedim.. eğer hayatımdan vazgececegimi bilseydim.. yapmazdım.
Yine de onun için yaşayacağım. Aynı kehanetleri o da yaşamasın diye elimden geleni yapacağım.. ama kendim icin uğraşmayı bırakıyorum artık.. bitti.. şimdi rabbim beni bulsun. Şifa beni bulsun. Ben burdayım. Adım atacak mecalim kalmadı. İyi geceler.
Tecrübe olarak yazıyorum. Bugüne kadar kurtulup binlerce insana vesile olmayı düşündüm,olmuyor. Felak Nasın hikmetini düşündüm,olmuyor. O sır neyse ben bulamadım. Pes. Hatlar iptal.
|
bu alem öyle bir alem ki herkesi pes ettirirler. kabire götüreçekler bunların hesabını öbür tarafda ilim sahiplerinden soraçağız işllah
|