Doğru karar vermek icin
Bir iş hakkında* kadar vermekte zorluk çeken kimseler..“1000 defa Ya Mübdiü Celle Celalühü .”*okumaya devam ederler ise* karar evrme gücü kazanır.Ve böylece doğru karar vermiş* ve seçmiş olur.
Her hangi bir konuda karar vermekte zorluk çekiyorsanız.Hangi seçeneğin hakkınızda hayırlı olduğunu öğrenmek istiyorsanız.
Rabbimize aşağıdaki şekilde dua edin ve kalbinize gelen ilhama göre karar verin.
Duaya başlamadan 7 defa okuyun “Eûzü billahi mineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim
“Elham hamdü lillâhi rabbil âlemin,ves salâtü ves selâmü alâ rasûlina Muhammedin ve alâ âlihi ve sahbihi ecmeıyn.”
Allaha hamd, Rasulune salat ve selam ve Aline ve ashabinin tümüne olsun”
7 defa Ya vehhab okuyun ardından niyet edin.
812 defa defa veya okuyabildiğiniz kadar “Ya Habir c.c” okuyun.Ardından Saffat Süresi 99 ncu Âyeti en az 7 defa okuyun.
Saffat Süresi 99 ncu Âyet-i Kerim;
“Ben, Rabb’ime gidiyorum, O, bana yol gösterecek.” dedi.
وَقَالَ إِنِّي ذَاهِبٌ إِلَى رَبِّي سَيَهْدِينِ
“Ve kale inni zahibun ila rabbi seyehdin.”
Sadadallahül azim sübhane Rabbike Rabbil izzeti amme yesifun. Dedikten sonra 3 defa Amin diyelim ve 1 Fatiha ve salavat okuyalım.
EL-CELİL (celalet sahibi) : kim bu ismi misk ya da sürme kalemi ile yazarak o kağıdı üzerinde taşırsa Allah ona isabetli karar verme nasip eder.
ER-REŞİDU( olgunluk ve hidayet veren) : kim , herhangi bir mesele hakkında ne yapacağını bilemiyorsa akşamla-yatsı arasında 99 defa bu ismi okursa ,ona rüyasında yol gösterilecektir ve onun kalbine ne yapacağı ilham edilecektir.Eğer Allah'ın bu ismi hergün zikredilirse tüm problemleri bitecektir.
|