Alıntı:
Kaplumbaga Nickli Üyeden Alıntı
Art niyetlisin iddiasinda bulunmadim. Onceki paylasiminda @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'in cumlesine sana ilim anlatildigi halde "bla bla" sesler cikarip ciddiye almadin daha sonrasinda icazetsiz, izinsiz aramice, ibranice esma paylasiyorsun.
Sen buni cekeni takip edecek misin, onu soyle ve nasil?
|
1-) Ciddiye almadığımı nerden çıkardın?
2-) zaten benim havas ilmi hakkında üst düzey bir birikimim var diye bir iddiam olmadı kendisinede belirttim konu siber alandı ve sadece kişinin adı ve anne adıyla hiç bir bilgiye ulaşılamıyacağını belirttim
3- zaten cevapta verdim berhetiyye sırrı ve havası kitabından aldım dedim reklam olmasın diye paylaşmadım isteyen dener isteyen denemez herşeyin altındada buzağı aranmaz forumda o kadar davet var hiç denemedim denememde istememde sadece hacetleri kabul olur diye yazdığı için adam bende paylaştım istersen git cimer'e şikayet et avukat tut olmadı AYM felan başvur bu ne celallenmedir anlamadım insan güzelce bir izahat yapar ha birde adam davet meselesinden hiç bahsetmedi kitabında böyle bir şey ise aman benden uzak dursun neyse Allaha emanet ol