Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
temcid zikrini Şidettle tavsiye ederim sabak gözünü açınca elma sirkesiyle burna ve ağza su vermek burnu iyice temizlemek ve sabahtan tutta Akşama kadar temcid zikrini okumandır ki her birişte misal La havle vela kuvvete illah billah aliyyül aziym dersin bitireceğin vakit Allahım bana kendi katından güç kuvvet ver de
ben bu böyle yazıyorum fakat Sen Çektiğinde Biçok şey yazarsın (: Faziletini saymakla bitiremem Hepsini tecrube etiim Ve hasbunAllah ni'mel vekşl zikrinide tecrube ettim Ve kefa billahi şehide bu ayet hertürlü bela ve sıkıntıya okunur zor dumlarda süekli hasbinAllah nimel vekil istediğin kadar oku sonunda nimel mevla nimel nesir ve kefa billah şehide
bu üçlü zikir çok faziletli ben musallat şeytan durumunu saymıyorum çünkü düşmnları önemsemiyorum emin ol onlar önemseyince zarar veriyor hiisini veriyor Sana bi halisasyon gösterir Sen o halisinasyona bakıp inanırsan geçmiş olsun ama Bunun halusinasyon olduğunu Farkedersen amman diyip geçersin çok takıntılı olmaak bedenede ruhada ciddi zarar verir . boşuna demiyorlar şeytan ayrıntıda saklıdır . Sanırım bu aralar güzel çalışmalar yağıyorsun pozitif enerji yayıyorsun
Verdiğim bilgiler altın değerindedir kullanmayı bilene .
Vesselam
|
pozitif enerjiyi hangi manada yayiyorum ki
aslen zikirlerimi cekiyorum sadece
umarim yazini okuyup istifade edenler cikar inşallah