tefekkür gurubu
selamun aleyküm değerli form üyeleri biliyorum ki sitede ufku geniş düşüncesi berrak olan bi çok kişi var Kendi çalışmalarım oluyor fakat 3 4 görüşle beraber çalışma yapmak Ayet ayet tefekkür Her ayeti destekleyen biçok hadis oluyor bu çalışmaya bi yıldır başladım fakat hep bi düşünce bi görüş eksikliği hissediyorum katılmak isteyen arkadaşlarla ayet ayet tefekkür ve faziletlerini umabileceğimiz Ayetleri paylaşıp ders başlatmak istiyorum bi çok konu hakkında hadis çalışmalarımda oluyor fakat yeterli gelmiyor . Tek başıma yetemiyorum ulaşamadığım biçok hadis ve ayet oluyor şöyleki Bi ayet okuyoruz Ama o ayetin açıklaması başka ayet oluyor Bu gurubla ilgili şöyle düşünüyorum herkes bi cüz veya bi sure alıp veya herkes aynı ayeti tefekkür edip araştırsa birbirimizede siteyede biçok katkımız olacağından eminim @HearLess adminin izniyle tabi özelde bi gurup kurmak istiyorum . bu konu hakkında fikirkerinizi istiyorum dahada geliştirilebilir. @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|