Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
-sırayla sorularına öz bir cevap vereyim
*Yani aklıma takılan şu. Celpte varlık gorevlendiriliyor. Vefkte yada muhabbette varlık yok diye biliyorum
-celpte varlık görevlendirilir
-vefklerde varlık genelikle görevlendirilir
*Ama bunların ikiside kişinin iradesine etki etmiyor mu?
-vefkler kişinin iradesine etki ededebilir etmeyedebilir
*Yada kişi iradesine etki etmeyen ama muhabbet vs işlemleri varmı?
-var
-vefki yada sadedua halide mevcut
*Mesela korumada da varlık mi gorevlendiriliyor?
-çoğu zamanvefklerde kullanılıyor
-ama ayetel kursi çemberi tahhasun gibi şeyler varlık görevlendirilmiyor kelimenin enerjisi ile kendini muhafazaya alıyorsun misal ya hafız esması da kullanılabiliyor
*Diyelim ki varlık ile bir işlem yapıldı. Rızıkta mesela varlığın vasfı ne oluyor?
-hatırladığım kadarıyla rızık kanalarını aktif ediyor ama derinlemesine bilmiyorum buda kompleks bir soru ve çok çeşitli olduğundan tertipi değerlendirmek daha net bir cevap vermemizi sağlar
*Muhabbette keza vesvese benzeri bir şey mi veriyor?
-vesvese vermiyor rab kabul ederse normal kaderinde o kişiyle bir ilişki olmuycaksa olmasını sağlıyor ve arada bir çeşit varlık gelip hedef kişiyi manipüle etmeden gerçekleşiyor
-keza ve keza hacetini dile getirrisin niyet kısmıdır rabbim hayırlısıya 2 cihandada fayda sağlıycaksa senin rızan dahiline ..... demek gibidir
"fülan (ibni-binti) fülanete"
ayşe oğlu ahmet
ayşe kızı fatmma demek dir yani hedef kişinin anne ismiyle asıl isminin zikr edildiği bir noktadır fakat
*Korumada mesela tılsım yada varlık diğer dış varlıklardan korur.
-tılsım yada vefk yada nusha nush hepsi kağıt manasına denk gelir
-tılsımla vefk benzer ama özü farklı kavramlar
-tılsımd eğilde enerji varlığın giremsini engeller gibi düşün yakıcı misal yah afız esması ebced değerince okunursa muhafaza eder
-tılsım yada vefk yapılırrsa hem enerji hem varlık verilmiş görev neyse onu yerine getirir uyumlu ise
*Ama mesela sonrası kişi komple yaşamına ekstra dikkat etmeli mıdır?
-müslüman işlem yaptırsın yaptırmasın müslüman gibi yaşaması gerkir buda dikkatli olmayı gerektirir
-birisi işlem yaptırınca işleme göre extra dikkat etmesi gerekebilir yani banyodayken muskayı,nusha,nusf ne dersen çıkarmsı tavsiye edilir
*Sonuçta sürekli bir varlık bir fiil onunla beraber?
-korunma vefkini takmadan once yada sonra aşaüıdaki şeylree dikkat edilir
-ilişkiye girdikten sonra gusul etip takmak
-banyo yaparken takılmaz
-alkol içmemek
-asıl senin bu sorudan binaen ap aciz bbir varlık için kendine çeki düzen vermeyi düşünmektense
herşeyi gören bilen duyan habverdar olan allahın seni her anını izliyor olduğunu bu şuur ve dikkatle hareket etmen gerek
allahtan çekinmiyoruzda boynunda korunma için konulan bir cinden dolayımı çekiniyoruz:?
*Kafamda deli sorular...
-ben icazetli yada tecrübeyi ilk elden edinmiş birisi değilim araştırmacı ilgisi olan bir kardeşinim sitedeki renkli kişilerle bunları konuşup öğrensen daha sağlıklı olur
|
Çok teşekkür ederim. Oldukça detaylı bir açıklama olmuş. Çekinme kısmında aslında onu kastetmedim de tam kendimi ifade edemedim. Giyinip soyunmak, mesela davet yapmak, yada bı ziyaretçinin olması durumda varlığın nasıl davranacagi, ya da sen enerjisel bir çalışma yapman gerekir varlığın enerjisi ile sorun yaşanır mı? Bazen kişinin spritüel gücü olur ses duyar, varlıktan böyle ses duyulur mu? Bu tarz dikkat edilmesi gerekenler. Biraz daha kıyıda köşede kalmış şeyler aslında.