Alıntı:
Frat13 Nickli Üyeden Alıntı
Hoca sadece rukye yaparak konuşturmaya çalışıyor cini yada musallati aliyor galiba yıllardır tanıdığım bı hoca Allah rızası için elinden geldiğince yardım ediyor insanlara ama bildiğim kadarıyla havas ilmine vakıf değil yani ritüel vefk yazma bakma görme gibi şeyleri yok o yüzden o da bı yere kadar yardımcı olabiliyor
|
Aleykum Es Selam. Ben rukyecilere farkli gozle bakmam ama ilmi olmayip yanlis konusan rukyecide olsa tanimam. Demin bir video izledim, rukyeci diyorki " benim cinim yok, cinlerden yardim almayi onaylamiyorum."
Rukyeciyim diyip huddam'lari "taniyanlar" nadirdir sanirim, sizin bu mesajlariniz ibreti alem'dir konuya vakif olmayanlar icin. Sizinde basinizda sikinti var fakat sizden sonra geleceklere de bu forumdaki ilgilenen ustad'larin ilimde hangi seviyede olduklarini ortaya koymasi adina bu mesaji detaylandirdim.
Huddam'lar Islam dairesi cercevesinde yine Allah'in azze ve celle izni ve lutfu ile gorevli varliklar ile calisirlar. Birilerini sirk ile itham etmek icin ilim gerekir, Ilimsizlerin kafanizi karistirmalarina izin vermeyin. Korkmayin! Gelin sifanizi bulun.