Alıntı:
mayday Nickli Üyeden Alıntı
bir arkadasim baktigi insanin etrafinda bazen soluk ve gucsuz bazen ise parlak guclu ve beyaz renkli halkalar gordugunu soylemisti, manasini bilmiyormus fakat cocukluktan beri bu durum varmis onda. olacak olaylari onceden hissettigini bazen gozunun onunden film seridi gibi gectigini de soylemisti. olacak olaylari onceden sezme durumu bu platformda bazi kisilerde de varmis fakat halka olayini ilk kez duydum, kafami kurcaladi, boyle bir durum yasayanlar bilenler var midir, ne oldugunu merak ediyorum
|
Arkadaşının yaşadığı haller; olayları önceden sezme, yaşanılacak şeylerin gözünün önünden geçmesi vb. haller güzel hallerdir. Arkadaşında bazı ilerlemeler vüku bulmuş ne yapıyorsa devam etsin biiznillah. Lakin şunu da söyleyesin arkadaşına yaşadığı halleri kimseye anlatmasın çünkü sırdır ve sırrın sahibi sırrını ifşa edene bir daha sır vermez dikkat etsin. Görülen halkalar veya renkli ışıklar konusunda pek kafasına takmasın. Bir de şunu eklemek istiyorum:
Bazen şöyle bir vesvese gelebilir bak sen bunları gördün önceden bazı şeyleri hissediyorsun, görüyorsun, sen oldun gibi vesveler verilip insan kendini veya yaptığı ibadetleri beğenebilir şeytan ve nefis zorlar bu durumlarda dikkat edilmesi lazım.